dimarts, 11 d’octubre del 2011

Fills del Vent a Canalda.





-Cordada: Albert Macau, Jordi Vilà, Marc Segarra i Busquets.
-Ressenya: La de l'Edunz al seu blog: rocaineublogspot.com...molt bona ressenya!.
-Material: En teoria la via està totalment equipada amb una miqueta de tot ( burins,bolts,claus i espits ). Malgrat aixó hem possat un parell de peçes ( Camalot de l'1 i Alien gris ).
-Aproximació: Mola portar alguna fotografia de la via perquè des de la carretera es veu perfectament. Aparquem més o menys a la seva vertical i pugem per traçes cap a peu de via. Aquí es veuen perfectament les expansions de la primera tirada i una FL molt desdibuixada.
-Via: Dels quatre que vàrem fer la via hi havia opinions que anàven des de " força rostollosa,no m'ha entussiasmat " fins al " via guapíssima " . Jo crec que és una via que està bé,sobretot si t'agrada l'escalada canaldera, malgrat que te alguns trams de rostoll. La roca és bona, te algunes tirades francament boniques ( especialment la placa del quart llarg ) i crec que és de les més assequibles de la paret. De grau obligat comentàvem el V+.
-Descèns: Un cop acabada la via pugem una miqueta i anem flanqueijant a la dreta fins a situra-nos a sota d'una paret. L'anem seguint i quan s'acaba anem girant una miqueta a l'esquerra a buscar una vall que s'intueix més avall. Tingueu en compte que la paret és molt llarga i s'ha de vorejar...no baixeu pel dret!!!. Baixant pel bosc ( algunes fites a trams i també alguna traça ) ens deixen en una pista que seguim cap a l'esquerra i després a la dreta fins la carretera.

1 comentari:

  1. delincquent! si tornes a passar per la comarca i no avises et pedrego! el mateix dia per la tarda era a la paret, justament fresant el camí des de l'aparcament del mig que està perdudíssim!

    ResponElimina