dimarts, 13 de desembre del 2011

Monsieur a Montanejos.



-Cordada: Jordi Vilà i Busquets.
-Ressenya: La guia de Montanejos ( no se si al refugi que hi ha al poble es pot consultar ).
-Material: Via totalment equipada amb parabolts, si volem enllaçar les dues darreres tirades 16 sinó amb 14 ja es fa.


-Aproximació: Sortint del poble just creuar un pont hi ha el refugi. Aparquem aquí i baixem al riu, el remontem ( Torrent de la Maimona ), la paret que ens interessa és la segona gran paret que veiem a la nostre dreta ( la primera és la paret de l'Aguazil, que és una miqueta més baixa ). Hi ha uns cables per accedir a la base de la paret. Es veuen els parabolts de la tirada, el primer està ubicat en una mena de díedre.


-Via: Bona via esportiva. La roca és molt bona i els llargs molt guapos, és una via que guanya amb l'alçada. La primera tirada és la més fluixeta,és una mica herbosa, peró tot i així no és pas un llarg lleig. La resta molt guapo. Les xapes no estab massa separades ( V+/6a obligat ). Hem enllaçat les dues darreres tirades amb corda simple i sense cap problema de fregament. Reunions equipades per rapelar ( en cas de fer-ho hi ha un ràpel pendular ). Fa un any vaig fer la Cornelius Moriarte a la veïna paret de l'Aguazil, la vaig trobar una miqueta més obligada i no tant bonica. Uns companys que portaven dies per la zona ens comenten que és millor La luna, una miqueta més dura i a l'ombra. La Monsieur estava al sol a partir de les 9.
-Descèns: A la dreta per un camí ben fressat i senyalitzat amb marques blanques, que sense pèrdua ens deixa a la carretera.

3 comentaris:

  1. Ei, esteu fets uns cracks! Aquesta me l'apunto!
    Jo després d'escalar 9 dies seguits no m'aguantava els pets.

    ResponElimina
  2. Albert!!!jo també estava ben trinxat,peró la Rossa apretava per tatxar!!!.M'ho he passat de puta mare,merci per tot!!!.

    Espero que vosaltres per Ports us anes bé també.

    Aquest finde en principi anem amb en Berta dissabte a Montserrat i el diumenge Montsec o similar ( Canalda ? ). En Jordi havia comentat de fer alguna cosa per l'Urgell diumenge, per tant pot ser que acabem allà el diumenge. Si vols ja sabs!!!

    ResponElimina
  3. Ei merci!
    Aquest finde anem cap a huesca amb la marta.
    Potser passat cap d'any estaré uns dies a la comarca, ja et diré alguna cosa...

    Per cert, estàs que no pares. Que tenies festa entre setmana??

    ResponElimina