dimarts, 13 de març del 2012

Esperó Badalona a Àger

-Cordada: Conxa i Manel.
-Material: La via està totalment equipada amb spits (en Luichy diu sobreequipada, però a mi ja m'ha anat bé depén d'on). Amb 20 cintes i els estreps pel sostre n'hi ha de sobres.
 -Ressenya: Nosaltres portàvem la d'en Luichy, va anar bé. Aquí pengem la de l'Escalatroncs, merci!.



-Aproximació: Des d'Àger agafar la ctra. que va al Colobó i després ens desviem  per la pista que va per sota les parets (dir. Refugi del Colobó). Seguim per la pista principal fins el peu de via. Com a referència hem de passar les antenes del cim i llavors ens hem d'orientar pels sostres taronges que queden a la dreta de la via o pel marcat esperó que segueix aquesta. Aparquem a la pista i d'aquí surt un camí que puja per una canal que ens porta fins el peu de les vies.Al peu de la via hi ha el nom picat, però no es veu molt.

-Via: la veritat és que ens ha agradat molt,té llargs força verticals i atlètics, bona roca i l'escalada és força variada, tot i que predomina la placa amb algun diedre.Està molt equipada, però no està preparada per rapelar, i depèn d'on potser és una mica difícil de baixar. El primer i l'últim llarg és poden fer en dues tirades.

-Descens: des del cim cap a la dreta, seguint les fites que ens porten fins la feixa de descens, i d'aquí seguint el camí fins la pista i tornar cap al cotxe (30 min).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada