divendres, 30 de març del 2012

Todo bien agente a la Paret d'Aragó.



-Cordada: Parce i Busquets.
-Ressenya: 


-

-Aproximació: Des de la cadena pujem a uns camps abandonats, en comptes d'anar baixant i enganxar la torrentera que baixa cap a la part baixa de la paret ( C.A.D.E. ) sortim dels camps cap a l'esquerra i pujem cap a la paret, la seguim més o menys un quart d'hora. La via és fàcilment identificable ja que des de el terra estant es veu el característic forat que creua la darrera tirada. Hi ha una T marcada, un pèl a la dreta de la vertical del forat caracterísitc.

-Material: Camalots fins al número 1, semàfor d'Aliens i tascons. Amb el ferro que hem trobat a la via no ens han fet falta els claus ( primera ressenya ).



-Via: És una via aventurera, amb l'equipament just ( amb la ressenya es va trobant bé la via ). La roca demana certes precaucions en general, algún tram bonic i d'altres herbosos o directament de fer el tarzan. De grau obligat deu rondar el 6a. No hem enllaçat llargs.

-Descèns: Un cop acabada la via acaba de pujar a la carena, seguir-la a l'esquerra pel P.R. que baixa cap a la pista.

4 comentaris:

  1. felicitats per la repetició!veig que es passa sense claus..els caracoles en varen deixar alguns de més! Salut
    Rumbateam

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones,Rumbateam!. Hi ha dues Us molt estratègiques que permeten passar sense clavar, m'imagino que són els dos claus que vàren deixar els caracoles.
      La via personalment em va agradar força, vaig trobar a faltar el pot de piades amb un detallet tipus Nino Nino ( jejeje ). Que tal és la Tàpia Jover del costat?.

      Salut i felicitats per la via!

      Elimina
  2. si noi jo també ho crec! de vegades no es poden tenir tots els detalls al dia! la TJ es una via més assequible que va nevegant dins la depressió i te alguns llargs interessants! el primer es el mes obligat i dificil.salut i sort

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs a veure quan puc anar a fer la TJ!.Bones escalades!

      Elimina