dimecres, 11 d’abril del 2012

Aqualum a les Bagasses.



-Cordada: Manel i Busquets.
-Ressenya: Bàsicament útil a la tirada del dau on hi ha variants i mola anar-la mirant per no confodre’s: http://lanochedelloro.com/resencata/lleid_terra.html#


-Material:  Via totalment equipada amb parabolts i reunions amb anelles. Crec que hem fet servir unes vuit cintes exprés, si s’enllaçen tirades millor dur-ne més. Pot anar bé alguna peça mitjana per protegir el començament de la tercera tirada ( Camalot 1 ? ), IV-V.


-Aproximació: Evident, creuar el riu i pujar a la via del tren. Passem per dins el túnel i anem a la vertical del dau. Nom a peu de via.

-Via:  Bona via de plaques, no està gens gastada. La dificultat obligada oscil.la entre el 6a d’en Soldevila i el 6b d’en Luichy. Nosaltres per no quedar malament  amb ningú ho deixem en 6a+. Tots els llargs són bons. Nosaltres no hem enllaçat tirades peró realment són curtes i si es va una miqueta suelto van prou rectes com per enllaçar.

-Descèns: La via acaba a la Falsa Feixa. D'aquí seguim el cable a la dreta i per un camí ben fressat baixem fins la via del tren. La creuem i una corda fixa ens ajuda a desgrimpar el talús i acabar d'arribar a la carretera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada