divendres, 6 d’abril del 2012

Pericondrio Tragal a l'Estret de Mijares.



-Cordada: Manel i Busquets.
-Ressenya: Com que el llibre ja està esgotat suposo que a l'autor no li farà pas res que penji la ressenya.




-Aproximació: Evident. Just sortir del tunel aparquem a la dreta. Baixem a la pressa i la creuem. Seguim un camí per l'altre cantó de la presa, passem un tunel i deixem el camí per arribar a peu de via ( dreta ). Placa amb parbolts al peu d'un díedre que forma una gran llastra adosada a la paret.
-Material: Cintes exprés ( unes catorze ).




-Via: La roca està una mica pulida, quan més amunt millor està. Al díedre hi ha una falsa reunió, acabem de pujar uns deu metres i trobem una reunió més cómode al final del díedre. Potser s'arribi amb una sola tirada fins a la reunió que es fa abans de la gran travessia. La travessa és molt guapa i aerea, segurament aquest és el tram més obligat de la via ( 6a ).
-Descèns: Per portar la contrària nosaltres hem baixat caminant. Del final de la via enganxem una traça a la dreta que puja fins a un camí, el seguim i de seguida el deixem ( dreta ) per una traça en direcció a un coll amb una torre elèctrica, no arribar al coll abans prendre una traça amb una aspa marcada en un tronc. Anem baixant en direcció a les parets, per acabar de baixar al camí trobem uns graons ( 20 minuts ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada