dimecres, 2 de maig del 2012

Anglada Gállego al Penyal.



-Cordada: Jordi Vilà i Busquets.
-Ressenya: La de la lanochedelloro.com, aquí sota posso l'enllaç. A tenir en compte que alguns dels claus que marca la ressenya ara són parabolts. La R4 no existeix.
 http://lanochedelloro.com/reseespana/v_alacant_index.html#

-Aproximació: Anar fins al final del moll de Calp i enfilar-se a peu de paret on hi ha un camí que ressegueix la paret. Al cap d'uns 5-10 minuts localitzem el bloc dentat caracterísitc on també comença la Gómez Cano, parabolts visibles que porten a un evident díedre.



-Material: Semàfor d'Aliens, joc de tascons i Camalots fins al 2.

-Via: A nosaltres ens va agradar molt. Fa poc haviem fet la Gómez Cano que la pinten com més bona peró pensem que l'Anglada no te res a envejar. Potser si que la G.C. és més sostinguda en les seves dificultats peró l'A.G. no te el tram de feixa que te la primera. Dues tirades ben verticals i amb un bon ambient, equipades. Després la via va enganxant un seguit de díedres de diferents mides molt guapos, algún tram herbós i les dues darreres tirades més rostolloses. Les reunions amb parabolt i anelles, al que seria R6 d'en Luichy hi havia restes d'alguna retirada recent, per tant m'imagino que d'aquí es deu poder baixar. La roca només està un pèl gastada a les dues primeres tirades. En general el rocam és sólid peró te algún tramet ( fàcil ) on cal anar al lloro. Obligat V+/6a.



-Descèns:  La via acaba en un collet, d'aquí baixem al vessant oposat on agafem el camí de baixada del Penyal a la dreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada