dilluns, 21 de maig del 2012

Esperó Takostròpic al Cilindre.

-Cordada: Salip i Busquets.
-Ressenya: 


-Material: La via està equipada amb espits del 8 en bon estat ( algún amb el taco una miqueta sortit al Ll1 ), tot i aixó hem possat un Camalot de l'1 i un del 2 consecutius a la segona tirada on hi falta el clau que marca la ressenya.
-Aproximació: Evident, des de la carretera es veu la via i hi ha una traça que et porta a peu de via. Tenir en compte que la via està equipada amb espits del 8 per no confondre-la amb unes que hi ha amb parabolts entre aquesta i la Ribes Sabater.


-Via: Ens ha agradat força. És vertical, amb ambient i sostinguda. A les dues primeres la roca no te massa bona pinta peró m'imagino que ja deu aguantar ( alguna cosa s'ens ha trencat ) i nosaltres no hi estem massa acostumats. Nosaltres no hem col.locat cap peça a la primera tirada, es pot anar trampejant amb V+/Ae. Hi ha un tram, per anar de la sisena a setena xapa on sembla ser que es col.loca un gantxo i/o un tascó, nosaltres hem passat en lliure quedant un pas d'aproximadament 6a, que no es exposat ja que et queda l'espit als peus. Entre les dues darreres xapes hi ha un plom del que no ens hem penjat peró sembla sólid. De la segona reunió hem sortit d'una sola tirada al cim ( 45 metres, alguna cinta llarga ).
-Descèns: Evident, primer a la dreta i després a l'esquerra per una traça molt fressada que després de creuar un torrent i girar a l'esquerra ens retorna a la carretera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada