divendres, 7 de setembre del 2012

Detassis a la Pala dil Rifugio.



-Cordada: Jordi + Joaquín; Lluc + Tunero + Heïdi i Segarra + Busquets.
-Ressenya:


-Accés: Quan vegi a en Jordi ja me la tornarà a explicar que amb la ma de dies que carda poca m'en recordo pas de res.


-Aproximació: Pujar al refugi i un cop aquí trencar a l'esquerra. Seguir un bon camí fins a una tartera a les envistes de la paret. Les primeres tirades discorren per unes campes herboses amb petits trams rocossos ( dues fites i una x a peu de via ).
-Material: Semàfor d'Aliens, joc de tascons i Camalots fins al 2 o el 3.




-Via: Més que una via en si a mi em va semblar més aviat una alpinada, amb una baixada IGUAL de complicada que la majoria de trams de la via tot i que sense encordar ( podem fer-ho, hi ha parabolts ). La via en si te algún tram guapo i d'altres de ben rostolls. La part de baix és herba, després millora i la darrera tirada és espectacular ( V, 50 metres ). Hem fet molts trams a l'ensamble, els col.legues comentaven que la roca era boníssima, a mi em va semblar excel.lent en els trams més drets i una miqueta més discreta als trams fàcils, aixó si prou sanejada. Obligat V. La jugada és combinar aquesta via amb la       per la que es passa al peu de baixada.
-Descèns: Llarg i farcit de desgrimpades, basicament es tracta de seguir els punts vermells amb trams de desgrimpada, ràpels opcionals i un tram de cable. Tornem a passar pel refugi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada