dimarts, 18 de setembre del 2012

Quo Vadis.



-Cordada: Jordi Vilà, Éric i Busquets.
-Ressenya: 
http://logalldeponent.blogspot.com.es/2012/06/9-de-juny-de-2012-terradets-paret-de.html
-Material: Unes setze cintes exprés i un estrep.




-Aproximació: L'habitual...la via comença a la dreta de la C.A.D.E. i veurem els parabolts i Q.V. picats a peu de via.
-Via: Sense ser de les millors de les Bagasses ens ha agradat. Es divideix en dues parts, fins a la Falsa Feixa es desenvolupa per plaques tombades i partir d'aquí l'escalada guanya verticalitat i ambient, en aquest segon tram abunda l'Ae., encara que aixó sempre és relatiu i depèn del grau que apurem...
La roca no està gens sobada i l'equipament és generós. La dificultat obligada a la vora del 6a . Hem enllaçat la quarta i cinquena tirada. Reunions equipades per rapelar.



-Descèns: La via acaba a la Feixa, seguir-la a la dreta fins que baixa a la carretera.

2 comentaris:

  1. Hola Bloc Empotrat. Es una satisfacció saber que a algú li agrada una mica algo que tu has fet. La via va restar oblidada , ja que l'atarctiu de les vies de la dreta plaqueres la van eclipsar. A mes a mes les assegurances allunyaven força i els spits estaven rovellats. Tambe cla dir que el primer llarg d'artifo potser el arreglarem , ja que la "penya" es queixa de la separació entre parabols. Un abrçada.
    LO SERGI

    ResponElimina
  2. Bones Gall!. Ja et dic que a nosaltres sense ser de les millors de les que hem fet per la paret ens ha semblat guapa. Les xapes en el primer artificial jo vaig trobar que ja es trincaven bé.
    Moltes gràcies per la feinada que us heu fotut reequipant la via. Salut i metres!!!!!

    ResponElimina