diumenge, 16 de desembre del 2012

Serra d'Or a les Garrigoses.


-Cordada: Manel i Busquets.
-Ressenya i aproximació: 
 http://escalatroncs.wordpress.com/2008/12/01/serra-or-serrat-garrigoses/
http://www.ressenya.net/php/vimprimible.php?id=30

Només afegir que a l'aproximació cal anar a l'esquerra de la vertical del díedre xemeneia del segon llarg amb alguna grimpadeta. El peu de via està més o menys fressat.



-Material: Alien vermell ,joc de Camalots del 0.5 al 3 i un tascó mitjà ( Black Diamond del 8 ).
-Via: La primera tirada és un rostoll, la segona no és pas lletja però te mala roca, la tercera és una mica sosa i les dues tirades d'esperó estan bé.
 La primera reunió l'hem reforçat amb un fissurer que queda a caldo a l'esquerra i la segona amb un Camalot de l'1 a l'esquerra ( fissura tapada amb herba, admet peces més grans però no més petites ).
Equipament: Ll1 net, Ll2: pitó, pont de roca i pitó, Ll3: pitó, Ll4: espit, pitó i pitó, Ll5: espit,espit i parabolt.
Al quart llarg després del primer espit girar a la dreta ( pitó amagat ). Al cinquè llarg podem posar un Camalot 0.5 a un pam de la reunió per treure factor, si mirem amunt a l'esquerra veurem un espit en un gran còdol marró...és el segon!; el primer espit queda un parell de metres per sobre la reunió però no es veu. Flanqueijeu només un metre i amunt.V+ obligat


-Descens: De la darrera reunió acabem de grimpar uns metres fins al cim ( II ). D'aquí baixem amb alguna desgrimpada fins al coll. Aquí localitzem una instal.lació de ràpel i fem un primer ràpel de 60 metres. Desgrimpem una desena de metres i localitzem un nou ràpel d'uns 25-30. A partir d'aquí acabar de desgrimpar per la canal fins a la part baixa de la mateixa. Atents al final de la canal que cal sortir a la dreta pel camí que hem aproximat ( fites ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada