dijous, 10 de gener del 2013

Agulla de l'Embut: Chica sin Voz i Chico Moñon.



-Cordada: Albert Macau i Busquets.
-Ressenyes: El Chico Moñón és la que apareix com a via amb interrogants.
http://lanochedelloro.com/resencata/lleid_ager1.html
-Aproximació: Cal seguir el camí de la baixada habitual de les vies del Cap del Ras en cas que pujem expressament a fer aquestes vies. Segurament les farem baixant d'alguna via del Cap del Ras, en aquest cas després d'una primera tartera hem de girar a la dreta. Nosaltres hem grimpat un primer resalt desencordats i hem aparescut a una feixa on hi ha la R1 del Chico Moñón ( reequipada amb bolts, veureu els antics espits amb xapa de burí a R1 ). La chica sin voz si que la hem començat desde el terra, al díedre hi manca el clau que marca en Luichy.
-Material: A  La chica sin voz hem utilitzat un Alien groc i un verd per assegurar l'entrada ( uns tasconets crec que haguessin quedat més bé ) i un o dos Camalots mitjans per la darrera tirada ( 0.5 i 0.75,crec ). El Chico Moñón està totalment equipada amb parabolts.
-Vies: Diria que he fet totes les de l'Agulla i si no recordo malament La chica sin voz és la millor de l'agulla: variada i sostinguda, roca bona i final guapíssim. Al Chico Moñón hem enllaçat les dues primeres tirades, via plaquera també bona peró menys variada. Per les dues el grau obligat seria de V+, encara que semblava que amb el reequipament del Chico Moñón semblaria que potser algún pas ha quedat més obligat.
-Descens: Sortim caminant cap a la dreta a enganxar el camí habitual de baixada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada