dilluns, 4 de març del 2013

Integral K-30 a la Paret de la Carretera.



-Cordada: Tomás i Busquets.
-Ressenya: La d'en Luichy, perfecte.
-Aproximació: Inexistent, aparquem el cotxe just passat el primer tunel anant cap a la pressa. La via queda a sobre la carretera, des d'on veiem el curt díedre amb un sostret i els dos bolts que protegeixen aquest tram. Pujem per una grimpadeta-canal herbosa fins a un bolt on fem R0 ( cómode ).




-Material: Algún tascó petit, Alien groc i Camalots 0.75,1 i 2.
-Via: Ens ha agradat molt, super variada i amb roca excel.lent. Equipada amb parabolts en els punts on no ens podem autoporotegir. Aixó si,no deixa de ser una via de ressalts. Curta peró com que te poca aproximació i a la baixada es relativament ràpida es pot combinar amb alguna altre. V+ obligat.


-Descens: Tal i com indica el croquis, voregem el Ll4 per la dreta i el Ll3 per una canal força bruta peró amb traça que queda a l'esquerra ( sempre mirant a la paret ). De R2 amb un sol ràpel de 55-60 arribem a terra. Del final de la via es veia unes runes on vàrem anar a parar el dia que vàrem fer el Jefe de Santa Ana, per tant fàcilment es podria fer la mateixa baixada i caminar uns 500 metres per la carretera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada