dilluns, 13 de maig del 2013

Miramunda.



-Ressenya: Luichy.
-Aproximació: Del prat seguir el camí que va vorejant per sota la Paret de Catalunya. Passem la zona més vertical de la paret i ja veiem la part herbosa i més ajaguda per on va la via. Al final d'aquesta part més tiesa hi ha un gran desprendiment i el peu de via de la Latin Brothers ( picada LB ). Just passada l'esllavissada agafem una feixa i la seguim uns cinquanta o seixanta metres i localitzem el peu de via. Veiem la primera xapa i el clau. Hi ha una petita M picada així com una sageta.



-Material: Hem possat algun tascó i friends compresos entre l'Alien blau i el Camalot del 2. Millor algunes cintes llargues i doble corda.


-Via: Veient per on va la via ja sabem que no hi trobarem un gran ambient i que serà herbosa. De totes maneres al meu entendre no és una mala via, sinó que resol molt bé un pany de paret de mal aprofitar. Les dues primeres tirades són guapes, les dues següents escalen els ressalts de la zona herbosa de manera encertada, la següent és una feixa on l'aperturista ha tingut el detall de posar-hi un passamà i obrir una bona traça i després ja venen les xemeneies somitals amb algún tram de rostoll molt puntual peró en general guapes. De grau obligat entre el V i el V+. Ah! el pot de piades està inservible, si algú el vol canviar...


-Descens: Pujem cap a la dreta i despres de superar dos cims arribem a un ampli coll. Aquí hem d'anar a la dreta seguint unes fites fins a l'entrada d'una canal. Baixem per aquesta canal i seguint la traça pel bosc i tarteres arribem al prat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada