dijous, 2 de maig del 2013

Ramon Noya Fortuny a la Boleta del Portell Estret.


-Cordada: Jordi Tarradas i Busquets.
-Ressenya,Aproximació i Descens: Nosaltres anàvem amb la ressenya de l'Hita de la cara Nord i molt bé. A internet tenim la d'Escalatroncs.on també podem consultar l'aproximació i el descens. Pel que fa l'aproximació afegir que a l'esquerra hi ha una línia d'expansions, compte a no confondre's.




-Material: Cintes exprés, més o menys una vintena. La primera tirada diria que en te més, si anem en artificial les podrem reciclar i si anem en lliure no ho xaparem tot. L'estrep realment no cal perquè s'arriba amb A0 a totes les xapes.





-Via: Una burilada però sobre bona roca i apurable en lliure, llevat de les dues primeres tirades la resta es fa en lliure de sisè grau. Si fem aquesta opció farem 85 metres en lliure i 60 en artificial. La primera tirada l'hem anat magrejant i podria ser un 7a/b amb alguns pasos de bloc. A la segona hem anat provant fins a mitja tirada i ens n'hem cansat...diria que més dur que la primera tirada o almenys que te més continuïtat. Hem fet baixar algunes llastres ( compte que van directes al camí! ) i netejat algunes preses de la primera tirada. Si fem la via en artificial diria que el pas més obligat són les dues primeres xapes del tercer llarg ( V+ ). Bon ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada