dimarts, 11 de juny del 2013

Naufrags de la Soledat.



-Cordada: Roger Canals i Busquets.
-Ressenya: De les moltes que dúiem la que crec que va més bé és la del blog Pastes de Pedra . Les altres del Caranorte poden anar bé per complementar.
-Aproximació: La via va per el pany de paret que queda just a l'esquerra de la Xemeneia G.E.D.E. A l'inici de la via hi ha una fletxa picada i un buril amb xapa de bolt i cordinos. Aquest buril pertany a la via Paca is Back, nosaltres hem d'escalar el díedre herbós que hi ha a l'esquerra d'aquest buril i no la fissura de la dreta que és per on va aquesta via.



-Material: Joc tascons i de friends des de l'Alien groc al Camalot del 4 ( només l'hem possat en un punt de V+ ). No hem utilitzat claus.



-Via: Ens ha semblat guapíssima. Bon ambient. lógica i sostinguda. Les dues primeres tirades no ens han agradat massa peró el que ve a continuació ho recompensa amb escreix. La roca en general bona peró cal vigilar en algún punt. Sense claus m'ha semblat que la dificultat obligada ronda el 6b, suposo que clavant es passa amb V+/6a-A2. Hem enllaçat les tirades com marca al croquis de Pastes de Pedra: Ll3 + Ll4, Ll5+Ll6+Ll7 ( 60 metres justos ), Ll8+Ll9 i Ll10+Ll11, aquí ja no ens hem atrevit a enllaçar el flanqueig a dretes on per cert només hi ha un clau i no els dos que marca la ressenya. Un cop a R11 podem sortir pel Fil d'Ariadne o escapar-nos a la dreta cap a la Xemeneia G.E.D.E. Nosaltres hem sortit pel Fil d'Ariadne on farem un primer llarg de placa semiequipada amb espits i desrpés una xemeneia curta i més IV que V. La via està reequipada amb parabolts, de manera que totes les reunions que hem fet en tenien menys la penúltima i la de sota l'of witch, que amb el material que portàvem hem reforçar bé.
-Descens: Evident, carenar a la dreta fins a un gran coll on hi ha una traça fitada a la dreta que ens retorna al prat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada