dilluns, 17 de juny del 2013

Nazgul a la Paret de Catalunya.



-Cordada: Salla i Busquets.
-Ressenyes: La que anava més bé és aquesta d'en Capitan Cavernícola que els Caracoles Majaras han tunejat marcant on fer les reunions per no clavar i així ho vàrem fer nosaltres.


-Material: Nosaltres hem fet servir un joc de tascons i un joc complert de friends des de l'Alien verd al Camalot del 4. Comentàvem que hagués anat bé repetir qualsevol peça entre el Camalot de l'1 i el del 3. A part hem possat una uve mitjana per sortir de la reunió de sota de l'A1.


-Aproximació: Hem d'entrar pel Díedre Audoubert. L'entrada queda uns cent metres a l'esquerra dl'evident xemeneia G.E.D.E. Trobem una picada que posa AD, aquesta correspon a l'entrada directe de l'Audoubert,actualment en desús. Més fàcil desplaçar-se uns cent metres més avall i trobem l'entrada evident i fàcil. Pujem a una vira la seguim a la dreta ( trobarem una corda fixe i una reunió ), pugem a una segona vira i la seguima  la dreta i encara tocarà pujar a una tercera vira i tirar més a la dreta. A les vires anirem trobant reunions d'altres vies, és evident: segueixes la vira fins a on està fressat i quan s'acaba la traça pujes a la següent vira, és el que te fer una clàssica!!!. La R1 ( repisa amb pati segons la topo ) te un bolt platejat, un burí i un burí trencat. Si hi vas directe des del terra són uns vuitanta metres, nosaltres hem fet una reunió intermitja.




-Via: Típica montrebeiana: poc equipada, predomini de xemeneies, díedres,fissures i amb algún tram de roca més dolenta. A nosaltres ens va agradar, de grau obligat 6a/A1.


-Descens: Carenar a la dreta fins a un marcat coll on hi ha unes fites que ens guien a la dreta a la traça que ens retorna al prat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada