dimarts, 10 de setembre del 2013

Via del Nifo.


-Cordada: Jordi Tarradas i Busquets.
-Ressenya: Nosaltres anàvem amb la guia de l'Urgell i a la part de baix costava un xic de seguir. Amb aquesta de l'Edu segur que ireu molt bé!.


-Aproximació: Evident, la via es veu perfectament des de la carretera. Pujem una tartera i anem cap a la dreta. Inici evident en una placa amb un díedre a l'esquerra, hi ha el nom inscrit i un primer pitó visible.
L'entrada original no és pas lletja del tot peró em sembla que és més guapo entrar per una via friqui que hi ha l'esquerra i que es diu el Ratolí dels Llavis Vermells.


-Material: Nosaltres hem utilitzat un tascó mitjà i un joc de Camalots des de l'ALien groc al Camalot del 2, el del 3 el dúiem i no l'hem pa possat. Si es va just i/o es volen enllaçar tirades millor repetir qualsevol número entre el 0.75 i el 2.
-Via: Ens ha enganxat un xàfec a R6 i no l'hem acabada. Les dues primeres tirades un pèl herboses i les tres que segueixen de díedre molt bones: roca magnífica i ben sostingudes!; de fet ens han semblat més de 6a que de V com marquen les ressenyes. V+/A1 obligat.


-Descens: Ja dic que nosaltres hem rapelat de R6. Hem fet R6-R4 ( 50 ), R4-R3 ( 20) i R3-terra ( 60 ). Compte que a sota de R5 hi ha una sabina on s'ens va enganxar la corda a nosaltres i a la cordada que ens precedia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada