dimarts, 1 d’octubre del 2013

Anglada Guillamón al Calderer.



-Cordada: Salip, Txus i Busquets.
-Orientació: Nord, el Sol només hi toca entre 8 i 9 del matí.


-Aproximació: Del refugi hem de prendre el camí normal al cim del Pedraforca, agafem la primera gran canal que trobem a l'esquerra i la seguim fins a la base de la cara Nord del Calderer arribant a peu de via del Gran Díedre i flanquejant a l'esquerra. Pujant per la canal trobarem dos ressalts que hem d'esquivar, el primer per l'esquerra i el segon per la dreta. Ens hem encordat a la base de la piràmide per arribar a R0 ( pitó i espit ).


-Ressenya: No havíem vist la d'en Luichy i anàvem amb la de Cara Norte, ens va anar molt bé per trobar el peu de via. Després ens va caure i ja s'anava trobant bé.



-Material: Joc de tascons i de friends des de l'Alien verd al Camalot del 2. El del 3 l'hem posat a la part de dalt que és més fàcil i és un campi qui pugui per tant és totalment prescindible.


-Via: No és de les que més ens ha agradat del vessant Nord del Pedraforca però no està del tot malament. La part de baix és la més complicada ( solucionable en V/A1) i després ja és una alpinada. Al ser una via clàssica la roca està molt sanejada i no s'ens ha trencat res de res. A partir de la sisena tirada hem anat fent tirades a 60 metres. A la setena tirada ens hem escapat per la Pany cap al Collet de la Cova.



-Descens: Si ens escapem pel Collet de la Cova només hem d'anar tirant vessant avall cap a la tartera ( II ) tot seguint marques vermelles. Un cop a la tartera baixem per la mateixa una bona estona fins a trobar el camí que passant per sota dels Cabirols ens retorna a l'Estasen ( esquerra ).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada