dilluns, 17 de febrer del 2014

Repicatruges al Serrat de Sant Alís.



-Cordada: Berta,Txus i Busquets.
-Accés/Aproximació: Àger seguir la carretera cap al Coll d'Ares. Una mica abans d'arribar al coll prendre una pista a l'esquerra en direcció a Colobó. La pista passa per sota de les parets. El Serrat de Sta.Lis està a les parets del principi, hi ha diversos eixamplaments de la pista a ma dreta que permeten aparcar. Convé aparcar més o menys al cap d'un quilometre de deixar la carretera asfaltada, com a màxim davant de la primera tartera que trobarem, ja que és per on apareixarem quan baixem.
De la pista pujar buscant el millor terreny cap a la base de la paret. La via queda a la dreta de la paret, a l'esquerra de l'Akhenaton ( nom picat, amb bona vista es veu un clau ). A peu de via hi ha una sageta gravada i una sabina llaçada.


-Material: Hem utilitzat un joc de tascons i un de friends de l'Alien verd al Camalot del 3. Si es va just pot ajudar algun pitó ( universal o plà ? ) al primer llarg.


-Grau obligat: El tram de 6a+ de la primera tirada costaría una miqueta de fer integrament amb artificial ( algún clau i/o ganxo ? ), m'imagino que amb un estrep es soluciona amb 6a/A1.
-Ressenya: Aquesta dels aperturistes va molt bé.


-Via: Ruta d'aventura en la linea dels Rumbateam amb un parell de tirades guapes ( primera, meitat de la segona i penúltima ), lògica i ben trobada. Força ambient malgrat la feixa. En general cal anar amb compte amb la roca,tot i que es passa bé. Penseu que la via de moment només compta amb sis repeticions i m'imagino que amb el temps la cosa quedarà ben sanejada.



-Descens: Del final de la via pugem una mica cap a la dreta i enganxem una feixa amb traça i alguna fita. Seguim aquesta feixa fins que passem la primera antena, uns cent metres després de passar per la vertical de les antenes hem de deixar la feixa i prendre una canal que ens retorna comodament a la pista. L'entrada de la canal costa un xic de veure i les fites no les veus fins que no has baixat algun metre.

6 comentaris:

  1. Iep, bona aquesta!!!
    Quins records.. com mola la foto del pitó..crec recordar encara com el col.locava a caldo muntant la r3, mequivoco??
    Felicitats

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rumberos!!!!
      Si!!!, el pitó aquest és el de la R3!!!!.
      Felicitats a vosaltres per l'apertura!,nosaltres ens ho vàrem passar molt bé fent la via!.
      A veure si abans de que vingui la calor podem anar a fer la Tall en Sec i quan foti més calda l'Escórpora que la tenim aquí al High Èmporda.
      Salut i pitons!!!!

      Elimina
    2. booo, ull amb la tall..va ser oberta del tiron! i te poques repeticions.
      S'ens va espatllar el taladro...
      L'altre dia deiem de fer.hi una repeticio-acondicionament amb el company...ja es veurà..aventura segur. Crec recordar una piada dels caracoles, amants del tot terreny! salut Bernat

      Elimina
    3. Ja es veu mirant la ressenya que la cosa porta feina, sabent que hi voleu afegir ferro potser ens esperarem,jajaja....
      Aquests els Caracoles ho ténen tot fet!.
      Per cert l'Escórpora és més love climbing,no?

      Elimina
    4. A l'escorpora porteu.hi el banyador...poder fer un bany desde r1!! I en acabat us foteu una paella!! love climbing total!!
      Salut

      Elimina
  2. OK!, aviam si podem anar-hi en breu!, ja farem unes sangries a la vostre salut!.
    Salut i tramuntana!

    ResponElimina