divendres, 16 de maig del 2014

Via Edil a l'Aguja Roja.


-Cordada: Txus, Berta i Busquets.
-Orientació: Nord Oest, hi vàrem entrar a quarts de cinc i encara estava a l'ombra.
-Material: Via totalment equipada amb parabolts i algun espit. Si anem justos de grau potser podem afegir quelcom a la majoria de la via ja que aquesta discorre gairebé tota per trams fissurats, encara que aquests són força amples.


-Ressenya: A internet n'hi ha moltes, penjo aquesta del bloc d'en Korkuerica, moltes gràcies. La topo és més que res útil per trobar el peu de via ja que un cop estem escalant no te pèrdua. Només cal parar atenció sortint de R2: anar cap a l'evident fissura que hi ha l'esquerra i no seguir els bolts blancs que van a la dreta i que deuen ser de la Pecho Lobo.


-Via: Vertical i amb canto de sobres...una disfrutada!, no està gaire pul.lida. Nosaltres hem enllaçat els llargs 3 i 4, segurament es pot fer el mateix amb les dues primeres tirades i fer la via en dos llargs. Em sona que a la mateixa agulla hi ha altres vies de similar dificultat per combinar: Normal, Sónia , Vilarig i S.E. Clássica.


-Dificultat obligada: V/A1e.
-Descens: Del cim seguir la sirga cap a l'esquerra fins a una sabina on hi ha una bona U per rapelar. Tirem un primer ràpel curt de 25 i acte seguit dos de més llargs, de 35.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada