divendres, 20 de febrer del 2015

L'Espill i Coses del Tubo a la Penya d'Alcalà.


Bon final de la Coses de Turbo.


Intensiu de Guadalest amb en Manel, després de dos dies d'escalar esportiva d'un llarg ens decidim a fer aquest parell de bones vies, també esportives però aquí la corda de 80 no arriba i ens cal fer reunions. Igual que les vies d'un llarg que vàrem fer, ens vàren encantar i encara que sembli mentida, no están pul.lides !!???.




L'Accés es fa des de el poble de Guadalest, a 20 minuts de Polop cap a l'interior. Bona alternativa per si ens fa vent al Ponoig. Un cop al poble baixar cap a l'aparcament de la Piscina ( indicat, al costat del frontón ). A l'entrada del poble hi ha uns aparcaments de pagament, d'aquesta manera t'els estalvies. Un cop al frontón creuem la carrtera i ja estem a sota de la Penya d'Alcalà, aquí només cal anar a l'esquerra i trobarem el nom a peu de via. Primer hi ha l'Espill o llibre de les dones i unes vies més amunt la via Coses del Turbo.

Està clar l'inici?.

De material només cal portar cintes, millor llargues si volem enllaçar tirades. Nosaltres les hem fet amb doble corda per baixar més rápid però hi ha reunions intermitjes per si anem amb simple.
Orientació Sud total i molt arreserades del vent.

Segona tirada de l'Espill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada