dimecres, 18 de març del 2015

Sector Clean is Good al Clot de la Mónica.



Nosaltres només vàrem fer les vies equipades i a mi no em vàren acabar de molar massa, curtes i molt concentrades. Val a dir que potser la 6  i la 7 són bones però el grau d'aquestes ens queda gros i no les vàrem provar. Les que fotien bona pinta eren les semiequipades, hi haurem de tornar amb la ferralla.
A les que vàrem fer equipament generós ( alguna primera xapa alta ) i perfectament montables des dels cinquens ja que comparteixen reunió.
L'Aproximació la vàrem fer des de el restaurant de la Vinya Nova, seguint la pista que porta a Collbató aproximadament un quilometre. Cal deixar aquesta pista a l'alçada d'uns olivars ( antic aparcament ) i pujar pel camí ( primer pista ) que creua aquest olivar a l'esquerra. Aquest camí està marcat amb marques blaves. Quan el camí gira a l'esquerra i just després de creuar un torrent, el deixem per pujar a l'esquerra cap a la base del sector.
L'Orientació és Sud Est, vàrem tenir sol fins a quarts de cinc.
Després vàrem visitar el sector que hi ha just davant: el Totxo de Ponent. Aquí varem fer la Cochamo SM ( 6c ) i la Xorreres negres nunca mais ( 6b ).
que comparteixen reunió i són força guapes.

1 comentari:

  1. Merçi per la ressenya company!
    Encara que en algún altre blog l'enllaçen i ni la citen....
    Sense comentaris.
    Aran

    ResponElimina