dilluns, 27 de juliol del 2015

Primeros Pasos al Masmut.




Via curta i rápida, full equip amb parabolts i ponts de roca.Ideal per acabar d'emplenar el dia. Bona pedra i un primer llarg ben sostingut i guapo d'escalar, més físic que la técnica tercera tirada. Al primer llarg, al tram de després del V+ ens ha costat veure la continuació, els ponts de roca queden recte amunt un pèl a la dreta però no es veuen. Suposo que juntament amb la Fissura Carrasca són els Love Climbings de la paret.



-Cordada: Berta i Busquets.
-Orientació: Sud.
-Accés: Des de Penya Roja de Tastavins cal prendre la pista de duu a les Penyes del Masmut: està indicat, és el carrer Sant Antoni i s'agafa just davant de l'hotel que hi ha a l'entrada del poble. Passada una bassa antiincendis, obviem una pista a l'esquerra que ens duria a l'aparcament de baix de les parets i arribem a un evident coll on aparquem de les parets i també de la via.
-Aproximació: Molt curta. Del coll agafem una traça que va a les parets i localitzem el peu de via amb facilitat. Es veuen les xapes. Compte a no prendre un camí que va per davant de les parets i baixa fins al riu.


-Material: Cintes exprés.
-Grau Obligat: V/A0.
-Descens: Molt ràpid. Del final de la via anem a l'esquerra i enganxem la traça de baixada, hem de desgrimpar una fácil canal ( I ). Hi ha fites.

1 comentari: