dilluns, 14 de desembre del 2015

Los cuarentones a la Pilastra dels Voltors.




 Via variada de plaques i díedres sobre una roca generalment bona. Te ambient, l'he trobat una mica més difícil i obligada quer la veïna Puñalada Trapera. L'inici de la segona i tercera tirada són de placa i un xic exposats ( 6a i V respectivament ). Semi equipada amb bons pitons i espits ben conservats.



-Ressenya: En Pol n'ha fet una de molt ben parida que penjo. A part penjo també la d'en Ganxets amb foto que pot ser útil per ubicar la via. 
-Cordada: Pol Guinart i Busquets.
-Orientació: Sud.
-Accés: Viacamp hem d'agafar la pista en molt bon estat en direcció a Montfalcó. Més o menys uns cinc quilometres després del poble trobem una linea elèctrica i una pista a l'esquerra. La seguim, passem una bassa i arribem a una barra de ferro. Hem de començar a caminar en aquest punt,podem aparcar a la cadena o a la bassa ( més lloc ).






-Aproximació:   Seguim la pista fins a les immediacions del cim del Montsec d'Estall, aquí carenem de baixada a l'esquerra fins a l'entrada a la Feixa dels Espàrrecs, bon lloc on deixar les motxilles. L'entrada es troba marcada amb tres fites. Seguim la feixa de baixada, passem el peu de via de la Engrunes de Montrebei., fem un ràpel de 30 o desgrimpada amb corda fixa i seguim baixant per la feixa. Hauríem d'anar a parar a l'alzina que hi ha a la base de la Pilastra, compte a no baixar massa ja que en aquest últim tram d'aproximació la traça costa més de seguir.




-Material: Hem fet anar unes 18 cintes exprés, estreps, un ganxo i un joc de friends de l'Alien groc al Camalot del 3, crec que aquest és prescindible.
-Dificultat obligada: 6b/A1+.
-Descens:  Carenem a l'esquerra fins a retrobar l'entrada de la Feixa dels Espàrrecs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada