dimecres, 6 de gener del 2016

Lefty saca gran







 Una altre via de placa d'Agulles, totalment equipada amb parabolts rovelletas i algun buril. La roca és bona en general, però hem aconseguit fotre alguna llastreta avall. Ideal per fer-la en acabat de la Jimmy Jazz, tal i com marca la bona ressenya d'en Romànticguerrer. Merçi!.










-Cordada: Albert Macau i Busquets.
-Accés: Aparcament de Can Massana, situat en un coll a la carretera entre el Bruc i Manresa. Convé no deixar res al cotxe ja que és un lloc típic de robatoris.
-Aproximació: Des de l'aparcament pujem en direcció al refugi d'Agulles (senyalitzat). Al cap de mitja hora arribarem al Pas de la Portella. Anem carenant a l'esquerra seguint un camí amb marques vermelles. Aquest camí passa pel peu de la cada sud de la Saca Gran. Per accedir a la via pugem per la canal de la dreta de l'agulla. L'inici està uns deu metres abans del collet. Es veu el primer bolt rovellat, encara que queda una mica tapat per un arbre i un pèl alt. Per fer la primera tirada cal barallar-se una mica amb les branques d'aquest arbre.





-Orientació: Est.
-Material: Cintes exprés. Si anem justos de grau el pedal pot ajudar.
-Dificultat obligada: V+/A0.
-Descens: Rapelem pel vessant oposat (uns 20 metres). Tranquils que hi ha quelcom més del que surt a la foto!. Arribem a un coll i desgrimpem per la canal que ens queda a l'esquerra d'esquenes a la paret. Crec recordar que si portem cordinos de recanvi podem rapelar per la mateixa via.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada