dilluns, 15 de febrer del 2016

Via Rif a la Mussara.



-Cordada: Roger Canals i Busquets.
-Accés: Reus, anar direcció Falset i prendre el trencant a la dreta direcció Vilaplana. Arribem a Vilaplana i pugem per una carretera de revolts en direcció a l'Albiol. L'aparcament està diria que al quilòmetre 13.5. Aproximadament 1 quilòmetre després de l'aparcament hi ha el trencant a ma dreta que porta a l'Albiol. L'aparcament està en una mena de coll i podem aparcar als dos costats de la carretera.
-Aproximació: A la banda esquerra de la carretera pujant a les antenes hi surt un GR que el seguim a l'esquerra. Arribem a un primer trencant amb una font i seguim el camí del mig. Seguim per sota les parets i però no ben bé pel seu peu. Passem un tallafoc/linea elèctrica. Al cap d'uns cinc minuts hem de pujar cap a la base de les parets i grimpar un contrafort. Ho podem fer per dues canaletes, la que queda més lluny de l'aparcament te un pas per sota d'un bloc. Un cop a la feixa hem de fer uns pocs metres a l'esquerra fins a l'inici de la via.Bloc característic a l'inici.
Per trobar el peu de via ens ha anat molt bé la foto del Ll1 del blog ????, ens hem fixat en un bloc/sabina molt característic. Si fent l'aproximació arribem a un cartell de prohibit escalar és que ens hem passat de frenada.


-Orientació: Crec que Sud.
-Material: Veure ressenya.
-Dificultat obligada: Els 6b's no són obligats. Segurament 6a/+ i A1, no m'hi he fixat gaire.
-Descens: Nosaltres hem fet un sol ràpel de 60 per la mateixa via.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada