dimecres, 29 de juny del 2016

Aventasia a la Paret de Sta.Cecilia.


Força variada amb una primera part de díedres,un segón tram d'artificial i dues darreres tirades de placa.La roca del primer llarg ens ha semblat dolenta, sort que està força equipada i es pot afegir material. El terçer bolt del segón llarg queda una mica desplaçat a l'esquerra,no recta com marca la ressenya,al terçer llarg ens ha saltat el darrer pitó,està al tram de V.
Accés: Refugi de Sta.Cecilia,lloc típic de robatoris:no deixeu res al cotxe!.
Aproximació: Creuem la carretera i agafem el Camí de l'Arrel a la dreta (G.R.),creuem la Canal de St.Jeroni tot baixant una mica i ens situem a sota de la paret de Sta.Cecilia.En aquest punt cal estar atents,hem de deixar el camí er agafar una traça poc fressada a l'esquerra,just abans que el camí fagi unapetita baixada.Seguirem aquesta traça fins a peu de paret on anirem flanquejant a la dreta passant per sota dediferents vies.L'Aventasia és la que comença al final de la paret,on s'acaba la traça en una gran canal,pont de roca blanc visible.
Orientació: Oest, sol a partir de les dues.
Material: Nosaltres hem fet servir un estrep pel primer de cordada,un joc de tascons i un altre de friends des de l'Alienblau al Camalot del 2.A les dues primeres tirades ens hagués anat bé portar els Camalots méa grans,del 3o 4. A l'artificial del L3 si falta algún pitó no podrem possar cap altre peça.
Dificultat obligada: 6a/A1.
Descens: Baixem pel vessant oposat al que hem escalat, seguint la ferrada Teresina fins a la part baixa de la canal de st.Jeroni on retrobem el camí de l'aproximació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada