dilluns, 30 de gener del 2017

Ada al Col dei Bos.



Aquesta ens va semblar una mica més xunga del que marquen les ressenyes,amb força trams de V+.La via és força concorreguda: aproximació curta,baixada senzilla,dificultats entorn del V+ i pasos clau equipats ( químics i pitons ).Atenció als aventurers i escaladors autèntics hi ha marques de pintura perquè no ens perdem.Igualment hi ha tirades que es poden fer per variants més difícils.
A nosaltres ens va agradar més que l'Alverà,ens van dir que encara és més bona la veina Gaudeamus.

Accés: Cal aparcar al restaurant "da Strobel", una mica abans del Passo Falzarego venint des de Cortina.
Aproximació: Des de el restaurant prenem el camí 423 fins les runes d'un hospital militar.Un cop aquí agafarem el camí 412 i a les envistes de la paret,deixarem el camí per una traça que discorre per una tartera. El peu de via és un díedre súper evident,a més segur que hi ha gent fent la via que us poden confirmar si aneu bé.
Orientació: Sud.

Material: Nosaltres vàrem fer servir un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 3. Mola cintes llargues i/o corda doble.
Grau obligat: V/V+.
Descens: Tenim dues opcions per baixar caminat cap a l'esquerra i cap a la dreta.Crec que per l'esquerra és més ràpid.Nosaltres vàrem baixar per la dreta perque anàvem fent petar la xerrada amb una altre cordada i ens varen dir que era més maco i cómode.
Hem trigat una hora aproximadament,sempre per camí ben fressat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada