dimecres, 25 de gener del 2017

Ignasi Jorba a la Magdalena Superior.



Bonica via que es va possant interssant a mida que guanya alçada,passa de les plaques tombades de l'inici a uns murs ben trempats a la part superior. Totalment equipada amb parabolts verds,sembla que parasita la Mingo Arenas.La nostre intenció era fer aquesta darrera via però la mandra ens va poder, amb l'excusa de que es veia trencat i cutre vàrem acabar fent la Ignasi Jorba.
-Accés: Aparcament del Monestir de Montserrat. 4€ si estàs federat, si no crec que són 6.5€.


-Aproximació: Del Monestir agafar les Escales dels Pobres, en direcció a Sant Joan. Al pla de Sta. Anna anar pel de sota i quan sortim al camí transversal ( St. Joan-St. Jeroni ) seguir-lo a la dreta fins a sota de la paret. Quan estem a l'alçada de la canal que separa el Gorro Frigi de la Magdalena seguim aquesta canal. De seguida sortim de la canal grimpant a una feixa que ens queda a ma esquerra. Parabolt verd visible a l'iniçi de la via.
-Material: Cintes exprés,crec que una quinzena.



-Orientació: Nord Est.
-Dificultat obligada: V/A0.
-Descens: Dos ràpels per la cara est, un de 10 metres i un altre de 25, que ens deixaran a l’inici de la via Normal de la Magdalena. Des d’aquí hem d’anar a buscar les escales de Jacob i el camí de Sant Jeroni.
-Ressenyes: Joan Asín,escalatroncs i guillem. Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada