dimecres, 29 de març del 2017

Li Maye Laya a la Tête Blanche.







Amb els seus 19 llargs aquesta és la via més llarga de la Tête Maye,malgrat que resta tallada per dues grans feixes.Nosaltres tant sols n'hem fet un tast amb les deu primeres tirades.Hi ha una mica de tot,abunden els llargs guapos i els dos llargs per sobre de la primera feixa m'han semblat excel.lents.

La via te trams d'aderencia pura,placa tècnica,alguna fissura i trams atlètics més puntuals.No he escalat gaire per la Berarde però crec que si es va a escalar vies d'aderencia i no es va gaire rodat és més fàcil la Camox.


Accés: Cal anar fins al poble de la Berarde.
Aproximació: Just abans d'entrar al poble trobem un pont.Ben bé abans del pont hi ha un camí indicat a ma esquerra cap a Châtelleret.El remontem en forta pendent durant un quart d"hora.Sguidament el deixarem per anar a l'esquerra primer planejant (camí indicat?)i després fent zetes per arribar a la base de la paret.En total uns 30 minuts.


Orientació: Sud.
Material: Crec que només vaig possar algún Alien per treure pèndol al segon de corda al primer llarg.
Grau obligat: V+/6a.
Descens: Des de la R10 remontar les pendents herboses de la feixa i sortir a la dreta per enganxar el camí normal de la Tête Blanche.Molt transitat,senyalitzat i sense pèrdua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada