dimecres, 30 d’agost del 2017

Esperó del Centenari a la Punta de la Vinyola.



Te algún díedre ben parit intercalat d'alguna feixa i algun rostollet.La roca és bona però hi ha algún bloc que molaria cardar d'altabaix.Una bona alternativa a les clàssiques de la Valleta (Gran Díedre i Esperó).
Accés: Coll de Pi Morens,a l'estació d'esquí de Porta/Pi Morens.Si disposem d'un tot terreny i no tenim escrúpols podem seguir la pista fins a un remontador retallant una mitja hora l'aproximació i la baixada.



Aproximació: Seguim l'esmentada pista fins que mor en un remontador.Aquí creuem un petit torrent a l'esquerra i enganxem unes fites que ens van acostant a les parets.La via és ben visible tant des de l'aparcament com des de l'aproximació.A peu de via,a l'esquerra d'un corredor,s'hi distingeix una inscripció de color vermell mig esborrada.Conteu unes dues hores des del coll.
Orientació: si no em falla la memória la cosa és bastant Nord i potser te una mica de sol al matí.
Horari: Unes tres hores.


Material: Nosaltres hem fet anar un joc de tascons i un altre de friends des de l'Alien groc al Camalot del 2.Si sou fans de cosir qualsevol fissura que us surti al pas porteu també el 3 i repetiu alguna peça entre el 0.75 i el 2.Totes les reunions ténen un Long Live a reforçar.Pitons als punts on no entren flotants.
Grau obligat: Crec que tots els trams on no podem fotre ferro hi ha algún pitó per fer A0.


Descens: Fent l'aproximació ens hem de fixar amb la canal practicable a l'esquerra de la via que és per on hem baixat nosaltres.Pases ben a prop del peu de via,el que et permet recollir la motxilla.Crec que hi ha altres opcions de baixada.
Ressenyes: D'en Gatsaule i del blog Roca,gel i neu.Moltíssimes gràcies!!!.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada