divendres, 25 d’agost del 2017

Vidal Farreny a la Pera.




Un diedraquen tope de ben parit.D'escalada atlètica,de bon asegurar i sostinguda...si us va aquest rotllo no us la podeu perdre.La primera reunió ha sigut reequipada amb un parell de bolts fa ben poc,almenys encara hi havia la pols.L'única pega que l'hi podriem trobar són uns blocs a la travessia final de la primera tirada.El primer el trobem just a l'iniciar la travessa però sembla soldat i ben assentat a la base.Després n'hi ha un parell de més petits per entrar a R1 que aquests si que sembla factible fotre'ls abaix.Nosaltres hem gossat fer-ho per haver-hi gent a sota.



Accés: Carretera C-13 entre Balaguer i Tremp, cal anar al municipi de Camarasa. Si venim des de Balaguer hem de creuar el poble ( font al costat de la carretera ) i abans de pasar un pont girar a la dreta en driecció a l'embassament de Camarasa, deixant la C-13. Ara seguim una carretera més petita i que mor a l'embassament. Cal aparcar abans del corriol que puja al Puro.Diria que és just després del sector Marcant Estil ben bé abans de que el bosc es tanqui. Des de la carretera es veu la Pera i el corriol que hi puja.
Aproximació: Agafem un bon camí que passa per sota d'un totxo equipat i de la linea eléctrica i que puja al sector esportiu de La Pera,que queda a darrera de l'Agulla de la Pera. Arribem fins al sector esmentat i per trobar l'iniçi de la via cal baixar un pèl ( mica embardissat ). Es veu el pitó de la primera tirada bastant amunt,nosaltres hem entrat per l'esquerra d'aquest pitó,de manera que un cop a la seva alçada ha calgut estirar-nos per xapar-lo.
Orientació: oest,sol a partir de les 3.


Material: Nosaltres hem fet anar un joc de tascons i un de friends des de l'Alien blau al Camalot del 2.Si es vol possar més ferro entra el 3 i es poden repetir friends entre el 0.5 i l'1.
Grau obligat: V+/A1.
Horari: 1 hora.
Descens: Si no ens fa res rapelar d'un sol bolt podem baixar per la mateixa via.Sinó desgrimpem un parell de metres per la  cara oposada a la que hem escalat i trobem una reunió d'una via esportiva. Ràpel de 35,igual amb 30 arribes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada