dilluns, 4 de setembre del 2017

Audet-Herrero o SAME al Projectil



Petita clàssica de la cara nord que molt sovint queda oblidada davant les seves germanes grans. La realitat és que només són quatre llargs, que es poden fer en dos si gestionem bé les cordes. Però el tercer llarg per si sol ja mereix una visita. Si es vol aprofitar més el dia, es pot combinar amb alguna via del Serrat de les Lluernes o del Cavall. Recentment s'ha reequipat amb parabolts, sembla que afegint-ne algun més a l'equipament original...


-Cordada: Macau i Busquets.
-Accés: Refugi de Santa Cecília, Millor no deixar coses al cotxe, tot i que ara està videovigilat.
-Aproximació: Creuem la carretera i prenem el camí de l'Arrel (GR) cap a l'esquerra en direcció al Monestir. Després de creuar les Canals del Cavall i dels Arítjols trobarem un corriol a mà dreta (marques vermelles). Pugem pel fort pendent, i en pocs metres arribem al peu de via (fletxa vermella).


-Orientació: Nord-oest
-Material: Cintes exprés i Camalots del #0.75 i #1.
-Grau Obligat: V



-Descens: Ràpel d'uns 35 metres per la cara sud fins a un coll. Nosaltres hem baixat per la canal directe a peu de via, però és bastant guarro. Crec que per l'altre costat s'accedeix més fàcilment al Camí de l'Arrel.
-Ressenya: Nosaltres hem anat amb la guia de la cara nord de l'Hita i ens ha semblat que els graus eren força durs. Hem fet una ressenya nova amb el material que hem trobat:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada