dilluns, 2 d’octubre del 2017

Via dels Senzills a Malanyeu.



 Bonica via esportiva,diria que va ser la primera d'aquest estil a Malanyeu. Són quatre llargs de placa encara que força variats:trams tècnics,continuïtat,algún pas de bloc...La roca com a totes les vies de la paret és de primera i l'equipament una mica més airejat que a les darreres creacions de la paret. A l'últim llarg crec que hem anat per una altre via,aquesta darrera tirada l'hem trobat una mica de mal rapelar i tampoc era cap maravella...si no anem amb plan tatxer potser surti més a compte rapelar i anar a per una altre via.Hem enllaçat les tirades 2+3.Em sembla haver llegit que als primers metres trepitja la via Viatje per Pura delícia ( autoprotecció ).
Orientació: Sud.
Accés: Poble de Malnyeu,aparcament a l'entrada del poble.A sobre de l'església i el camp de futbol. Hi ha una font al camp de futbol o a l'escola.
Aproximació: Del poble seguim el PR passant per darrera de l'església. Un cop hem sortit del poble arribem a una cruïlla de pistes.El PR baixa cap a una casa, nosaltres hem d'agafar la pista de dalt que ens portarà a uns camps enfeixats. Pujem una miqueta i travessem els camps cap a l'esquerra per una traça amb alguna fita. Seguim una estoneta cap a l'est,amb la paret a l'esquerra. Baixem al rec,el creuem i pugem a la paret. Amb la fotografia que penjo podrem ubicar la via des de l'aproximació,es veu molt bé el relleu que cal superar a la segona tirada.A la base es veu un pont de roca vell ( recanvis ),a l'esquerra hi ha els bolts del 10 de la via Adéu Espanya i te el nom mig esborrat.


Material: Hi ha qui la fa només amb cintes exprés,nosaltres hem possat un Alien groc a un distançiament del primer llarg.
Grau obligat: Segurament es passi amb V+/A1,sinó 6a/A0.
Descens: Nosaltres hem baixat amb dos ràpels de 50 i 55.
Ressenyes: Joan Asín i toproc,gràcies!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada