dimecres, 1 de novembre del 2017

Via Alta Tensió al Càmping.



Malgrat que curta homogènia i sostinguda.Compte amb alguna llastra,equipament divers: espits, burils, algun pitó i parabolts a les reunions. Flanqueig per sota del sostre finet en lliure,força espectacular. S'ha de dir que la via és generalment de placa,amb un tram de placa a la primera tirada per donar varietat al tema.
-Accés: Aparcament del Monestir de Montserrat. 4€ si estàs federat, si no crec que són 6.5€.


-Aproximació: Des del Monestir prenem el camí en direcció a Sant Joan. Després de seguir el camí poca estona trobarem un rètol que diu “Mirador de Fra Gari”, ens desviem i prenem aquest corriol, que seguim fins poc abans d’arribar a la canal de la Granota. trobarem un corriol que ens mena directament a peu de via. 
-Orientació: Est.


-Material: 12 cintes exprés.
-Grau obligat: Diuen V+,a mi en algún punt em va semblar 6a.
-Descens: Crec que en cas de necessitat,deixant material,es pot baixar bé de totes les reunions. Nosaltres en finalitzar la via  hem acabat d’arribar al cim. Des d’aquest punt marxem cap a l’oest ( dreta) desgrimpant un metre fins una petita vira que ens deixa al ràpel de la via Cargolet (50 metres). En aquest tram hi ha una corda fixe d'uns deu metres que està força tocada. En acabar la via hem escalat la recomanable via Cargolet.

 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada