dimecres, 28 de març del 2018

Escalada a Tamadaba.


Segons la guia"sin duda la escuela más completa de la isla". L'entorn més alpí que la resta de sectors que són barrancs sense massa vistes,aquí escalarem al vessant d'una muntanya enmig d'un bosc de pi canari.No hi ha paret sinó infinitat d'agulles i blocs disseminats pel bosc,alguns de fins a 20 metres.Si aneu en plan fanàtic conteu que cal desplaçar-se d'un sector a una altre i que costa orientar-se per localitzar les vies per dins del bosc.

 A nosaltres ens va agradar l'escola però tampoc és que fos la óstia,potser no la vàrem encertar amb els sectors,vàrem estar a Desvan,Perfumeria,Campamento i Peña del Godo.Hi vàrem arribar un migdia ventós i prou fred,de manera que vàrem primar estar calents a la qualitat del sector.Igual si haguéssim anat a sectors que miren a Nord hauriem provat millors vies.L'equipament en general és bo a base de bolts,químics i longlives,tot i així alguna role d'un sol punt/sense vincular,espits i alguns bolts rovellats. L'accés força llarg,algo així com un parell d'hores de revolts des de Las Palmas.Cal anar fins al poble d'Artenara on prendrem la GC-210 direcció a l'Aldea i a menys de 4 km. trobarem un trencant a ma dreta ( GC-216 ) en direcció a Tamadaba.A menys de 9 km. trobarem l'area recreativa/zona d'acampada on estacionarem.



Per arribar a les vies seguim la tanca fins primera cantonada més marcada,d'on baixa una canal poc definida i molt ample( 2' des de el cotxe). A ma dreta i a la mateixa canal hi ha el sector Perfumeria.Si seguim cap a la dreta trobem Desván,mentre que si anem a l'esquerra Campamento i Peña del Godo.
Dades de l'escola: 350 en total, Vías hasta V: 10%, de V+ a 6c+: 60% , Vías de 7a a 7c+: 25% y un 5 % de vías de octavo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada