dilluns, 12 de març del 2018

Los lunes al sol al Serrat d'en Muntaner.



Via curta però rodona amb plaques de bona roca i una xemeneia final que l'hi dona un toc variat.La feixa que hi ha al final de la primera tirada no talla massa el rotllo i fa que la reunió sigui ben cómode.


Accés:Explanada d'en Nubiola, al costat del restaurant de la Vinya Nova. 
Aproximació:Des de la Vinya Nova prenem la pista forestal que porta cap a Collbató. Seguint aquesta pista trobarem un primer trencant a mà esquerra, és el Camí de l’Artiga Alta. Passat aquest trencant i seguint uns minuts més tornem a trobar un altre trencant a l’esquerra, el seguim uns 100 metres fins arribar a un cul de sac on abans es podia deixar el cotxe. Des d’aquest punt agafem un camí de marques blaves ( Camí del Clot de la Mònica ). Seguim aquest camí fins a localitzar un corriol que surt a la nostra esquerra (fita). Aquest corriol porta fins al peu del Frare de baix,superat la base del qual ens situem sota la cara oest del Serrat. L'iniçi de la via queda a uns 30 metres de l'iniçi de la cara  La primera assegurança és un pitó amb un cordino groc i es veuen els bolts que marxen a la dreta.
Orientació: Oest,nosaltres hi hem anat sobre les 4 i hem tingut sol fins la posta.


Material: 12 cintes exprés,segurament es pugui rapelar amb una corda simple de 60.Cordinos per canviar els ràpels.A l'iniçi del terçer llarg hi ha un petit aleje amb una fissureta on sembla que hi havia un clau,crec que hi entra un microtascó,acte seguit podem llaçar una sabineta.
Grau obligat: 6a/A0.
Horari: 1.30 incloent els ràpels de baixada.
Descens: Rapelant per la mateixa via,reunions d'anella i cordino.Un ràpel de 45 metres fins la primera reunió i un altre de 25 fins al terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada