dilluns, 2 d’abril del 2018

Via Plaquetes blaves a la Roca de les Onze hores.


Bonica via de placa,recomanable per a Sanlloradictes que saben destriar el códol fiable del códol traïdor.No se m'ha trencat pas cap presa per tant suposo que no deu ser pas dolenta del tot.A la primera tirada hi ha alguna galeta guapa en terreny de III/IV,el segón llarg és més dret i te més bolts.
Per una primera visita a la paret potser sigui millor començar per la Punta d'en Clerck a la Roca de les Onze hores. Més equipada,millor roca...més clàssica!


Accés/Aproximació:  Des de Matadepera prenem el carrer de les Belles Roques i després el carrer de Vista Alegre on aparquem,a les envistes de la paret. Des del vehicle l’aproximació és evident,en 5 minuts ens plantem al peu de la clàssica punta d'en Clerck i resseguint la base de la paret uns cent metres més a l'esquerra veurem les primeres Plaquetes blaves,bolts.
Orientació: Sud oest.
Material: Nosaltres hem fet servir una desena de cintes exprés,un Alien groc i un tricam negre.
Horari: 2 hores.
Grau obligat: 6a (1 pas)/A0.Potser el pas de 6a es pugui trampejar amb el tricam negre i un pedal.Sinó la tramposa deu ajudar.
Descens:  Anem a buscar un corriol cap a l’oest ( dreta ) que en uns 20 minuts ens deixa on hem estacionat el vehicle.Totes les reuniona de la via estan equipades amb anelles per rapelar.

7 comentaris:

  1. Aixi dius que la recomanes??
    sergi.Alella

    ResponElimina
  2. Bones Sergi,
    Si,la recomano sempre i quan no es tingui problema en practicar un tipus d'escalada reflexiva.És a dir,estar-se una hora abans de fer el pas reflexionant quin és el millor dels mil merlets que tenim davant.
    Salut i a veure quan podem fer la propera!.

    ResponElimina
  3. jajajajja
    Aquesta setmana unaltre!!!

    ResponElimina
  4. Sant Llorenç fa reflexionar i "patir" molt ha ha ha enhorabona per la via. El carrer és de la Vista Alegre em sembla...

    ResponElimina
  5. Sergi:Parlem per guatsap aviam si podem quedar.
    Jaume: Això de Sant Llorenç ho he descobert fa poc i tinc molt per fer.S'agraeixen recomanacions!.Merçi per la info!

    ResponElimina
  6. Ep companys, aquesta tarda hem repetit la via, aquesta no l'havia fet i deu n'hi dó amb la segona tirada. Fa patir una mica la roca, i s'ha d'escalar entre xapes, sobretot al pas de 6a que és molt obligat i sicològic...m'ha costat decidir-me a sortir buff ! ah, no he vist enlloc cap possibilitatd e posar res...
    A la tercera tirada el company anat de primer ha estat apunt de caure abans del segon bolt, un bolo de peus ha caigut, sort que estava be de mans!

    ResponElimina
  7. Bones Jaume!.
    Veig que coincidim en que si no es pot possar res entre les dues xapes aquest tram de 6a és ben obligat.
    El tricam el vaig possar en un forat més aviat horitzontal,un metre i mig per sobre de la xapa i si no em falla la memòria en la vertical/dreta de la xapa.
    Jo no m'hi vaig penjar però fotia pinta d'aguantar....
    Salut i foradets!!!!.

    ResponElimina