divendres, 18 de maig del 2018

La que hi faltava a la Magdalena Inferior



Guapa via en el seu grau on gaudirem dels típics camps de patates de Gorros. Presenta un iniçi més aviat finet i tombat que es va redreçant al mateix ritme que creix el tamany dels códols perquè no tinguem cap entrebanc i passem amb tota la comoditat del mon de l'escalda fineta al gorileig. Les clàssiques de Gorros ténen fama de sobreequipades i sobades,a mi m'ha semblat que l'equipament era per no passar por però tampoc pots fer-la tota amb A0 i que la roca estava un pèl pol.lida però sense exagerar.Via originalment equipada amb espits i reequipada amb parabolts.


 -Accés: Aparcament del Monestir de Montserrat. 4€ si estàs federat, si no crec que són 6.5€.
-Aproximació: Del Monestir agafar les Escales dels Pobres, en direcció a Sant Joan. Al pla de Sta. Anna anar pel de sota i quan sortim al camí transversal (St. Joan - St. Jeroni) seguir-lo a la dreta i ens deixarà al camí transversal que va per sota dels Gorros i les Magdalenes. El seguim direcció St. Jeroni fins que ens desviem a mà esquerra pel camí que puja a Sta. Magdalena. Un cop a la base de la Magdalena de seguida veurem els parabolts verds de la nostre via ( del 10 a les tirades i del 12 amb anelles a les reunions ). A la dreta veurem les xapes grogues de la Rataplan.


-Orientació: Nord Est.
-Material: 14 cintes exprés.
-Grau obligat: V/A0.
-Descens: Des del cim un ràpel d'uns 35 metres per la cara sud-oest, per on va la via normal. Després rodejant l'agulla per la cara sud arribem a les escales de Jacob,les baixem i tornem a ser a peu de via.

 

1 comentari: