dilluns, 18 de desembre del 2017

Adéu Espanya a Malanyeu.



Una més de la darrera fornada de vies a Malanyeu: roca bona i equipada per no menjar-se massa el tarro. L'equipament són bolts del 10 i nosaltres hem enllaçat les tirades 2 i 3.
Orientació: Sud.
Accés: Poble de Malnyeu,aparcament a l'entrada del poble.A sobre de l'església i el camp de futbol. Hi ha una font al camp de futbol o a l'escola.
Aproximació: Del poble seguim el PR passant per darrera de l'església. Un cop hem sortit del poble arribem a una cruïlla de pistes.El PR baixa cap a una casa, nosaltres hem d'agafar la pista de dalt que ens portarà a uns camps enfeixats. Pujem una miqueta i travessem els camps cap a l'esquerra per una traça amb alguna fita. Seguim una estoneta cap a l'est,amb la paret a l'esquerra. Baixem al rec,el creuem i pugem a la paret. Amb la fotografia que penjo podrem ubicar la via des de l'aproximació.Hi ha una inscripció de AE que suposo que s'acabarà esborrant i es veuen els parabolts.


Material: Diria que nosaltres hem passat només amb 16 cintes exprés ( 10 sinó enllaçem L2+L3,ens n'hem saltat alguna? ). A les ressenyes marca alguns friends.
Grau obligat: V.
Descens: Nosaltres hem rapelat la via amb dos ràpels de 30 i 50 respectivament, per rapelar la darrera tirada hem tingut algun problema amb una sabina. Tenint en compte que aquest llarg no acaba de ser cap maravella,si volem rapelar la via potser ens podem estalviar aquesta tirada. Segurament es rapeli millor per la Via dels Senzills.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada