divendres, 2 de febrer del 2018

Mariola Motors.



De les clàssiques i més repetides de l'indret.El motiu podria ser la varietat dels passatges,el bon ambient o l'agraida autoprotecció o tot plegat.La roca sanejada encara que hem aconseguit fer baixar coses,cagades de voltor a la terçera tirada una mica desagradables..Hem enllaçat sense problemes de fregament el segón i tercer llarg, potser resulti millor idea enllaçar els llargs terçer i quart ja que la terçera reunió són unes sabines una mica incómodes.


 Accés: Sortim de Balaguer per la carretera C-12 com si anéssim a Àger. Quan arribem a l’alçada del Monestir d’Avellanes trenquem a la dreta direcció Vilanova de la Sal. Creuem Vilanova i prenem una pista en direcció a l'ermita de Montalegre, alguns cartells. Seguim la pista uns 4,5 km fins que arribem a una cruïlla de tres camins. Hem de prendre el de més a la dreta (direcció Montalegre). Hi ha un revolt a l'esquerra per aparcar si anem a la Pala dels Pelats o si no ens veiem amb cor de continuar circulant per la pista,recentment arregalda però amb un curt tram on cal parar atenció quan ja fa estona que la pista planeja per sota de les parets. Si hem decidit seguir amb el vehicle podrem aparcar al Coll de porta on trobarem una tanca.
Aproximació: La via es veu perfectament des de la pista. Si hem aparcat al Coll de Porta,recularem uns metres per la pista fins a trobar-la. Inscripció MM a l'iniçi.
Orientació: Sud.

Material: Joc de tascons i de friends des de l'Alien groc al Camalot del 4.Si sou de cosir llargs porteu repetits el 4 per la segona tirada i 0.75 i 1 per l'últim llarg.
Grau obligat: V+/A1.
Descens: Caminant cap a la dreta fins a trobar el Coll de Porta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada